Jan van Berlo

Home / Team / Jan van Berlo
Jan van Berlo

Bas

Ruim negen jaar geleden was ik op zoek naar een koor dat wat moderner repertoire zong en niet te groot was. Ik zong al een jaar of elf in een gemengd koor van de Vrije School, maar die zongen voornamelijk licht klassiek. Ik viel met mijn neus in de boter, want een paar maanden later was er meteen een concert vanwege het 1-jarig bestaan!

Nu bestaan we bijna 10 jaar en wat is er veel gebeurd! De groep is naar elkaar toegegroeid, en de koorklank is veel beter geworden; hiervoor is Erwin te danken. Dit laatste jaar aan voorbereidingen vraagt veel van alle leden maar het resultaat mag er zijn denk ik! We gaan ervoor!

© foto Bart Coolen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *