Gert van de Liefvoort

Home / Team / Gert van de Liefvoort
Gert van de Liefvoort

Bas

Ik ben in 2000 besmet geraakt met het zangvirus toen ik deelnam aan de productie Mistero Buffo in natuurtheater de Kersouwe. Door een wervingsactie voor meer mannen ben ik in 2007 lid geworden van Basic Light. Tot nu toe heb ik daar geen moment spijt van gehad gezien de fijne groep mensen en het gevarieerde repertoire.

In de jubileumcommissie ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de algemene gang van zaken en de financiën. Ik zie het als een uitdaging om samen met mijn medecommissieleden de juiste focus te krijgen en de vaart erin te houden zodat we met z’n allen een kwalitatief uitstekend concert neer kunnen zetten en vooral samen genieten van het optreden. We gaan ervoor!

© foto Bart Coolen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *